úterý 4. listopadu 2008



Třetí sezona ukončena

Turnajem mistrů





Lyžařský areál Emeran na Klínech je místo jako stvořené pro extrémní golf. Terasa s vyhlídkou do Šumného dolu, restaurace, doprovodné aktivity v podobě lezecké stěny či monigolfového a tenisového hřiště. Ideální místo pro závěrečný podnik NEG Tour – Turnaj mistrů. Na akci dorazila současná česká extremegolfová špička. Nechyběli například Štěpán Mareček (Iron 7 Club) – vítěz Bouřňák Cupu, Roman Hodek – vítěz Litvínov Cupu či Filip Šrámek (EGC WC) – vítěz Sv. Kateřina Cupu a Milešovka Cupu. Chyběl však poslední mistr ČR z Rané a vítěz Líska Cupu Pavel Soukup (Lánská obora Club). Turnaj, hraný netradičně vyřazovacím způsobem, ovládl jistým výkonem F. Šrámek před vítězem základní části Pavlem Švábem.(Našrot Club). Jistou vítězkou v kategorii „žen“ se stala jediná účastnice Pavla Lukavská. I ona je zástupcem Našrot Clubu, který jasně zvítězil v soutěži týmů.









Po turnaji proběhl v blízkém penzionu večírek (dopalná), kde hráči zhodnotili sezonu, slavili do časných ranních hodin a pro příští rok si budou muset najít jinou chatu. Pan domácí večírek zhodnotil slovy: „extrémní golf, alkohol a rock and roll“.

Fotky z Turnaje mistrů zde.

V brzké době postupně zveřejníme výsledky z vyzívacího utkání na Klínech 14 dní po Turnaji mistrů, fotky našich přátel, kteří hráli u Severního moře a v Africe a extremegolfový narozeninový dort Jardy Baroka !



F. Rozsteinsky