sobota 24. října 2009

EGMD 02

2. a 3. EGMD - Most, kostel

(Most, 23. říjen) Reportáž z posledních dvou EGMD přímo vybízí k použití oxymorónu. Vzniká "nová tradice"... po historicky prvním EGMD byly odehrány v jednom dni další dva mače. V úvodu je nutné zdůraznit dva veledůležité body: Účastníků přibývá a někteří již ... ale nepředbíhejme.

1) Objevily se hned dva nové týmy. Nicolas, Iveta a Tomáš hráli pod krycím názvem rinTINtin, i když boss týmu Nicolas po vzájemné domluvě zatím pouze jako nehrající kapitán. Asi nechtěl Ivetě a Tomášovi ubírat sebevědomí. V druhém týmu s názvem JJ nastoupili Jindra a hlavně dlouho absentující "ztracená dcera" extrémního golfu Jitka Pilnajová. Peleton doplňovali matadoři Mirka s Lubošem (LM) a Bláža s Hasou (HB).

A teď ten druhý bod... poslední dvě zmíněné dvojice již nastoupily v čemsi, co bychom mohli chápat jako klubové znaky. eLeMka si totiž nechali dovézt pokrývky hlavy až z kolébky našeho milovaného sportu a demonstrovali tak jasně, jak vážně to myslí s oním proklamovanýcm "ad fontes". HáBéčka zase nastoupili v nových stejných mikinách, pořízených bezprostředně před tímto utkáním - hm, ... co dodat?!

Nehrající kapitán rinTINtinů po 1. utkání své mužstvo stáhl se slovy: "Na to se nedá koukat, musím si jít spravit chuť večerníčkem", osedlal věrného Majlou a společně odklusali. Zbývající, navzdory padajícím kroupám a nudlím u nosů, pokračovali 3. mačem až do tmy!!! - hm, ... co dodat?! Jsou to magoři, nejsou to magoři, jsou to ... trhám ostny kaktusu - JSOU TO MAGOŘI. Ještě že tak, vždyť tam někde mezi našimi holemi se dá najít to, co ostatní hledají na zcela nesmyslných místech. Vychechtaní a na duších zahřátí jsme odjeli do svých domovů ohřát i zkřehlá těla.

Jako doklad, že výsledky nebyly v pátek to nejdůležitější budiž zápis. Zapisovatel zapomněl zapsat poslední jamku a body si doma vymýšlel po konzumaci teplých zahřívacích nápojů. Veškeré protesty proti zápisu hlašte do knihy návštěv, ale pouze v 普通话.




další momentky zde.