pondělí 19. října 2009


Extrémní golfisté vstoupili do města

4. EG City Match Litvínov

Čtyři vysklená okna osobních automobilů (jedno Jirky Šlégra) a jedna havarovaná tatra po zásahu míčkem do levého spánku řidiče Jana Linharta... - tak nějak by mohla začínat reportáž mladého novináře, kdyby ovšem na startu, v Česku historicky prvního turnaje v extrémním golfu ve městě, nestáli staří matadoři tohoto stále populárnějšího sportu. Čtyři parky s různou houževnatostí, čtyři skupiny po šesti hráčích s různou hladinou psychické lability, čtyři hodiny zábavy v tanci soutěžní horečky.



Pilařský rybník - první hřiště několik metrů od základny restaurace Krušnohor. Na prvním fotu Luboš Poucha při odpalu na druhou jamku.



Zámecký park - hráče doprovázel početný štáb dvou reportérů ČT4 sport. Hráči zvládali publicitu s nadhledem a v poklidu uklízeli míčky do jamek.




Park za kostelem - barokní tabulky oken kostela se chvěly strachy avšak zbytečně. Emil Hasa se napřáhl, svět se na chvíli zastavil, úder a "hole in one"!



Starý hřbitov - Radek Pošta dohrává dvanáctou jamku.



Štěpán Mareček na kus řeči.



Vítězem turnaje se stal v současné době nedostižný Tomáš Kojzar z klubu Iron 7. Na druhé fotce šťastný Hasa s trofejí za "hole in one". Vítězkou soutěže žen se stala stálice na trůnu Kamila Balázsová z klubu EGC WC.

Fotky
Video


Příští a poslední akce sezony Extraligy Etrémního golfu v roce 2009 :


Filip Šrámek