úterý 30. března 2010

1. EG Match Želénky - 27. 3. 2010

Duo Kojzar- Urbanová udeřilo



V sobotu 27. 3. 2010 se rozjela série turnajů kategorie B. Na tradičním hrišti v Želénkách se sešlo 16 extrémních golfistů, aby v příjemné chill out atmosféře poměřili síly. I zarytí zimní spáči vylezli z nor a odehráli 10 příjemně avšak i rafinovaně situovaných jamek.



Nezbývá mi než lakonicky konstatovat, že Tomáš Kojzar vyhrál. Svou top formu ukázal Jarda Šeps a v rozstřelu s Romanem Hodkem jasně ukázal, komu patří stříbro. Hodek s úsměvem sobě vlastním, bral bronz. Čtvrtý Luboš „Píťa“ Pitín nejen že měl apartní outfit, ale i výsledek. Ovšem i zde platí, že jedna vlaštovka jaro nedělá, ale jeden bodík medaili určitě.



Kvartet Lukavský, Pošta, Poucha, Barok vědí sami nejlépe, odkud vítr duje. Ale proč Emil Hamouz utopil míček, ví jen on sám. Velká škoda! Desátý Tomáš Neumann nejspíš šetřil síly a vyčkává na kompletní sestavu soupeřů, aby zabušil na brány xgolfového nebe svou přesnou palbou.



Ach ty ženy…. 1 EG MATCH se může pochlubit pěknou účastí děvčat, která byla rozsekána nekompromisní hrou Ivety Urbanové. Druhá Bláža Hamouzová sice vrátila Kítě Jenke bodík z Rýzmburku a Mirka Staňková s Jitkou Jahelkovou se hrdě držely, Ivetině ohnivé holi však neunikla ani jedna.

ČAEG zde vítá nového člena Pavla Šepse a drží mu palce v nadcházející sezóně.

Inu směle do toho a díky všem za pomoc.

Fotky


Výsledková tabule

Kíťa Jenke
www.caeg.cz
extreme golf blog