úterý 21. září 2010

5. EG Aquamatch Most
Areál mosteckého aquadromu
18/09/2010


Předposlední turnaj série EG Match tentokrát hostil útulný areál Aquadromu v Mostě. 24 účastníků odehrálo pestré utkání - jamky v pískovišti, pod prolézačkou, mezi minigolfovými hřišti, v koši, pod terasou, na terase ... Premierově byly použity ke hře speciální míčky Almostgolf, jež jsou určeny pro hru ve městě . Nerozbijí, neublíží, trochu míň letí, ale s letovými vlastnostmi klasického golfového míčku.


Hráči byli rozlosováni do čtyř skupin po šesti. Hřiště čítalo dvanáct jamek, které byly rozděleny na dvě části.


Po absolvování první půlky turnaje čekaly na hráče grilované kolobásy. Samozřejmě i po absolvování druhé půle čekaly na hráče grilované klobásy. A také soudek piva od sponzora. Ten byl na stravenky. Hojně se s nimi kšeftovalo :-)


Turnaj vyhrál v mužské části Filip Šrámek a v ženské Jitka Jahelková. Nejlepším juniorem se stal Pavel Šeps a seniorem překvapivě Luboš Poucha (zde exklusivní záběr tzv. "Rotačního Luboše")


Na horní fotce velmi dobře hrající nejmladší účastnice Míša Poštová. Došlo i na bazén, ale proto byl přece tento turnaj situován v areálu Aguadromu, že?


Hrálo se z kupy posečené trávy, ale také k (či) do odpadkového koše.


Honza Brenk dohrává poslední, dvanáctou jamku, postavenou u hlavního stanu. A další fotka slavného vyhlášení - Jitka Jahelková přebírá trofej. Dole pak radující se vítěz spolu ostatními hráči "na bedně".


Fotky
Fotky Brenk

Výsledky
Pořadí Extraligy

V sobotu 2. října se uskuteční u penzionu Rozcestí na Dlouhé Louce 5. EG Litvínov Cup.
Podrobnější info brzy na stránkách ČAEG.

ČAEG