neděle 8. září 2013

150. EG MM

VAGON, Hora sv. Kateřiny

(2013-09-07)

První zářijová sobota, aeroklub Most. Ebajz Jaroš realizuje v průběhu jedné jediné hodiny svá tři životní POPRVÉ: poprvé byl na letišti, poprvé letěl letadlem a poprvé dobrovolně spadl - tentokrát z výšky 4000 m. Jeho úmyslem bylo, přidat ke třem "poprvé" ještě čtvrté - vítězství v extrémgolfovém utkání. Nezadařilo se, ale povznesenou náladu výsadkáře to nerozhodilo.Užíval si slunka a pohody stejně jako ostatní hráči mini-mače, uspořádaného na oslavu jeho tandemového seskoku.

V kulatém stopadesátém EGMM exceloval na šesti jamkám Vláďa Baláš. Vidinu prvenství však psychicky neunesl a své ambice "zazdil" výkonem na sedmé a osmé jamce. Problematickou sedmou jamku (všem známé dno kráteru v lesíku za ohradníkem) naopak brilantně zvládla Bláža Hamouzová. Tuto i následující odehrála dvěma údery a to jí zaručilo první pozici ve výsledkové listině

Velmi spokojeným účastníkem MM byl čtyřnohý Ron Krešne. Sdělil nám, že ovčí zdechlina na svahu a koberec ovčích exkrementů dělají, dle jeho názoru, z pastvin za Krušnohorským expresem v HSK velmi atraktivní lokalitu.