čtvrtek 24. července 2014

5.EG CUP + 6.EG Match - Štikovská rokle 2014

Opět po roce místo autokrosového řevu přišel na scénu tichý klidný sport - extrémní golf.
 Poprvé v celé historii extraligy se uskutečnily velké turnaje v červenci. Jičíňáci se odhodlali k pořádání dvojturnaje s rizikem možné neúčasti hráčů, ale velký zájem všechny mile překvapil. Nejvíce asi první výjezd z domácí nory Pepíka Jehličky - jednoho ze zakladatelů Symbiózy NR.
Neomylný Ondra Novotný potvrdil svoji herní vyzrálost i na nejtěžším hřišti a s hodinářskou přesností se vyhýbal nebezpečným svodidlům i všudypřítomným plotům. Stříbrný víkend si připsal do svých statistik Fíla Šrámek, který v neděli nedokázal využít Ondrovu nepřítomnost, když proti štěstí domácího Míry Jedličky byl i v rozstřelu bezmocný. V sobotu se o bednu bojovalo i v orlickém rozstřelu, kde Milan Cvejn zúročil zkušenosti proti stále se lepšícímu Martinu Konečnému. V neděli se na bronzový stupeň postavil Milan Raulím, sice neudržel 2.místo ze základní části, ale i tak podtrhl výkon domácích Jičíňáků.
Další vítěze jednotlivých kategorií si každý najde ve výsledcích, jen ještě stojí za zmínku upozornit na vysokou účast v kategorii juniorů.
 .....Ondra se železnou pravidelností vždy doklepával po přesné příhře do středu jamky.... :-o
....jedna z finálových jamek, která dala většině zabrat..... :-)

Organizátoři ještě jednou děkují za vysokou účast......pivo i klobásky snad všem chutnaly.... :-)