úterý 7. října 2014

7. EG Cup  

         Písek - Velký Kamýk 

                  2014-10-04


Měli jsme čest uspořádat poslední, tedy 7. EG Cup v tomto ročníku. Na 12ti jamkovém hřišti spolu zápolilo celkem 19 hráčů, z toho 3 ženy. Poprvé si zde v barvách píseckého klubu zahráli 2 nováčci a úvodními jamkami nás provázel i 1 novinář. Pevně věřím, že nám všichni tři budou dělat společnost i při dalších kláních a pomohou tak 2m3 Písek pokud možno dostat na výsluní!
 Sluníčko moc nehřálo, ale až na ranní rosu nám počasí velmi přálo.


 Z technických důvodů jsme zahajovali o hodinu déle, za což se všem účastníkům omlouváme! Přes toto zpoždění mám za to, že si většina hráčů odpaly na dlouhých jamkách náležitě užila.
 Byly zde 2 jamky, které si zasluhovaly mimořádné ohodnocení, z nichž 1 ta tzv. měřená nakonec vítěze nepoznala. Protože ani na ten jeden údajně nejbližší úder 5 m pásmo nestačilo, pořadatelé plánovaně od takového ocenění ustoupili! To v př. té 2. prémiové (novinky), kde se soutěžilo o nejnižší počet úderů, se jeden šťastlivec našel a byl jím Eberhard Jaroš, který tento náročný cíl zdolal jako jediný na dva údery.

 Z celkového prvenství se nakonec radoval Filip Šrámek,

 jako 2. se umístil Dubský René a 3. písecký mazák Karel Podskalský, který si odnesl i cenu za prvenství mezi seniory. Na 2. místě se zde umístil Jindřich Freisleben a 3. cenu si odnesl Lubomír Poucha. Ženy suverénně ovládla Blažena Hamouzová, pohár za 2. místo si odnesla Radka Pouchová a potlesk za 3. místo si vyslechla i Hana Lipovská.

 Cenu za 1. místo v prasečí lize Eberharda Jaroše si užíval Aleš Fajbr.

 Především díky dvěma umístěním Karla Podskalského, druhému místu Jindřicha Freislebena ale i čtvrté příčce Milana Biskupa si prvenství v klubech zaslouží EG Písek 2m3, následovaný EGC WC Litvínov.
 Všem vítězům srdečně blahopřejeme a už teď se těšíme na příští sezonu.



 Také děkujeme všem, kteří se byť jen trochu podíleli na přípravě turnaje. 
                                              Za 2m3 Písek Milan Biskup

  Výsledky
  foto noffpisek
 foto galerie
 foto Písecký deník. cz