neděle 10. dubna 2016

015. CG OM "Po stopách Velké Pardubické"

Pardubice - AGROFERT PARK / Dostihové závodiště
02.04.2016
Konečně se podařilo propojit partu nadšenců pořádající již 11. ročník neoficiálního "8. mezinárodního mistrovství České republiky v extrémním golfu dvojic Texas Scramble" Po stopách Velké Pardubické s kalendářem turnajů ČAEG. Účast hráčů EL ČAEG nebyla ohromující, minimálně pět hráčů extraligy si však s chutí zahrálo.
A turnaj rozhodně stál za to! Pořádatelé (Dostihový spolek a.s., Eribos s.r.o., GCC Svobodné Hamry, Estrella s.r.o. a Vinotéka Porta Petra.) zvládli svůj úkol na jedničku a předvedli naprosto profesionální výkon, zvláštní poděkování patří panu Petru Cejnarovi, který nad námi nezlomil hůl a vydržel nás kontaktovat dva roky po sobě - ačkoliv dobře věděl, že se tento turnaj hraje podle neČAEG pravidel, takže OPEN.
Dále přepis z turnaje :

Turnaj v extrémním golfu – 2. 4. 2016
Dostihová dráha pardubického závodiště se na jeden den v roce proměnila v golfové hřiště. Do kurzu legendárního dostihu se v sobotu 2. dubna vydalo dvaačtyřicet hráčů, účastníků 11. ročníku golfového turnaje „Ve stopách Velké pardubické“. Turnaj je současně osmým mezinárodním mistrovstvím republiky v extrémním golfu dvojic „Texas Sramble“ a druhým ročníkem memoriálu Jaromíra Kalouska, spoluzakladatele turnaje.
Turnaj se hraje se na 19 jamek – par 74 v délce 4320 metrů pro ženy a 4 830 metrů pro muže a výsledková listina ukázala, že na předních příčkách se objevují jména zkušených golfistů. S výsledkem par 73 zvítězili David Simon a Karel Pobuda, když porazili loňské vítěze Miroslava Hořejšího a Jiřího Skrčeného (par 75). Na třetím místě (par 79) skončilo duo Roman Čadek a Pavel Vítovec, kteří vloni byli třetí a předloni dokonce vítězi turnaje.
Ve vložených soutěžích Drive Nearest to Pin bodovali Andrea Adlová a Jan Pokorný, v soutěži Nearest to Pin si připsal Pavel Pilip s výsledkem 241 cm.

Jestliže pořadatelům tohoto turnaje nedojdou síly, všem vřele doporučuji účast v příštím ročníku, fakt to stojí za to, kdypak si přestřelíte třeba Taxisův příkop ....
Ještě jednou děkuji pořadatelům této akce za super akci a 100%ní zabezpečení, máme se ještě hodně co učit .......