středa 16. listopadu 2016

7. CG CUP "O Pohár Města Rokytnice v Orlických horách"

Nebeská Rybná
"O Pohár Města Rokytnice v Orlických horách"
22.10.2016

V sobotu 22.10.2016 Česká asociace extrémního golfu ve spolupráci s Golfovým klubem Symbióza Nebeská Rybná z.s. uspořádali na stráních v Nebeské Rybné poslední "Áčko" sezóny 2016. Všech čtyřicet hráčů přivítal osobně, starosta Města Rokytnice v Orlických horách, pan Petr Hudousek a šlo se hrát!

Dvanáct osvědčených jamek základního kola se odehrálo za velmi slušného počasí a po obědě v restaurantu U Horáčků se šlo na tři finálové.

Jan Václavek nezklamal a po rozstřelu obhájil loňské vítězství a odnesl si tak putovní Pohár Města Rokytnice v Orlických horách. Druhým se tak stal "rozstřelený" Petr Čeřen, třetím byť jen o jednu ránu Filip Šrámek. V ženách nezklamala Lenka Zemanová, druhá "Nebeská" stálice Zlatka Nováčková (obě dámy si zahrály finále) a třetí taktéž jistota holčičího cross golfu Bláža Hamouzová.

U juniorů nezklamal Vašík Horský, druhý samozřejmě Tomasz Horský a překvapivě třetím se stal Matěj Michalík - nová juniorská opora KEG Dobruška.

Seniory ovládl Broňa Anděl, druhé místo Jan Václavek starší a třetí Míra Nováček starší. Kluby pak s přehledem převálcoval KEG Dobruška.
Jménem pořadatelů děkuji všem hráčů za účast a sponzorům za podporu turnaje.