pondělí 21. února 2022

2. CG Match Písek - Bejčák

 V nárazech až 70 km/h silný vítr trápil hráče a především pořadatele 2. CG Matche na Bejčáku. Období vegetačního klidu umožnilo Písečákům zorganizovat turnaj na této atraktivní, ale v sezóně jinak pro crossgolf nepřístupné lokalitě. 

Poryvy větru byly tak silné, že bylo až nemožné zabránit vichru aby se zmocnil např. vypisovaných listin či dokonce peněz z ochraňované pokladničky. Naštěstí vše dobře dopadlo a větrem odcizené věci se díky obětavcům dostaly zpět na svá místa. Děkujeme!

Celkem 25 účastníků bylo rozděleno do 4 flajtů a o účasti ve finále rozhodovaly výsledky na 12 základních jamkách.



O náročnosti hřiště dosti vypovídají výsledky všech hráčů na jednotlivých jamkách obou částí turnaje, ale také fakt, že z první pozice postupovali do samotného finále hned 4 hráči mající na kontě 46 úderů.

Všeobecný obdiv zaslouží nakonec celkově 1. Miroslav Jedlička který po ne zcela vydařeném začátku (a to i s jednou hranou 8) zkoncentroval svojí mysl a do rozhodující časti postupoval z druhého místa se 47 údery. (celkem 57 úderů)

Neuvěřitelný obrat ve finálové části předvedl nezlomný Filip Šrámek postupující naopak z místa prvního, který zahájil šestkou a po další čtyřce už se zdálo, že by se snad na stupně vítězů mohl podívat pro změnu i někdo jiný. Nakonec však přišla záchrana v podobě famózní dvojky na jedné z nejtěžších jamek a ve výsledku tak bral celkové 2. místo. (46 +12 = 58)

 


Filip Šrámek zahrává důležitou dvojku, na své poslední a rozhodující jamce. Přihlížející Míra Jedlička možná už tušil své vítězství.

Nádhernou hru také předváděl skvěle hrající Emil Hamouz, jenž v konečném pořadí obsadil 3. příčku. (46 + 13 = 59)


Trojice šťastných vítězů.


Pohled na dolní odpaliště poslední finálové jamky.

V dalších kategoriích se umístili.

Ženy: 

1. Danka Solíková

2. Jitka Raulímová

3. Bláža Hamouzová

Senioři:

1. Míra Jedlička

2. Luboš Poucha

3. Raulím Milan

Junioři:

1. Natálie Mišinová 

2. Lisa Taliánová

Prasečí liga Eberharda Jaroše:

1. Danka Solíková

Hole in one:

Danka Solíková

Všem vítězům srdečně gratulujeme a všem zúčastněným děkujeme za hru.