sobota 21. ledna 2023

2. CG Match - Velké Nepodřice

Exkluzivní prostředí v lokalitě "U DOKTORA" přilákalo celkem 17 účastníků aby poměřili své umění v prvním utkání kategorie B a také v prvním turnaji tohoto typu v roce vůbec. 

Struktura tohoto hřiště dovolila organizátorům z EG Písek postavit, věřme že zajímavé, ale i dlouhé jamky. Ta nejdelší z nich měřila vzdušnou čarou téměř 190 m a velká většina přesahovala dost přes 100 m. V konečném výsledku činila délka okruhu oproti průměrným 1500 m, neobvyklých více než 1800 m, a to vše při ne dlouhých přechodech na odpaliště. Připočteme li, že svoji velkou roli tu hrála hra přes a mezi stromy a remízky, o zajímavé zápletky tu nebyla nouze a hráči se docela prošli. Po pravdě řečeno, značný vliv měla i slabá sněhová pokrývka o síle cca 2 cm a mrazivé počasí, naštěstí nic z toho neubíralo nikomu na náladě a bojovnosti.

Vzhledem k počtu startujících je bez zajímavosti, že do finálové části se dostali téměř všichni ze startovního pole a není ostudou, že tím nepostupujícím byl jeden z nováčků.

Samotné finále nabídlo 3 rozhodující jamky, z nichž ta nejkratší dosahovala více než 120 m. Stali jsme se svědky, jak výsledky na těchto jamkách dokonale zamíchaly pořadím a rozhodly tak o konečném vítězi, který ku příkladu ze vzdálenosti 60 -70 m zahrál neuvěřitelnou dvojku. Klobouk dolu.


KONEČNÉ POŘADÍ

Miroslav Jedlička

 Milan Písecký

Radomír Langr

SENIOŘI

Miroslav Jedlička

Vratislav Jedlička



Všem zúčastněným děkujeme za hru a za to, že přijeli.

Výsledky

Fotky