pondělí 15. října 2007

Allenberg extreme golf match Německo-Česko 0:3


O uplynulém víkendu (12-14.října) proběhlo mezistátní extremgolfové utkání Allenberg cup. Část reprezentace ČR byla vyzvána k poměření sil s bavorskými reprezentanty hájící barvy Německa. Ve dvou dnech se poblíž Mnichova odehrála tři utkání na sedm jamek. Ćeským zástupcům Vladimíru Tkáčovi a Filipu Šrámkovi odvážně čelila dvojice Robert Dumberger a Jitka Jenke. Naši hráči od začátku dávali znát své pověstné kvality a po studeném začátku přesvědčivě vyhráli všechna tři utkání. Německým borcům evidentně chyběli zkušenosti a dostatečný cit pro míček




V jednu chvíli se zdálo, jako by si snad hráči vyjeli jen na nějaký výlet.
Povídali si, posedávali na trávě, pokuřovali...Přes výkonnostní mezery a neustálé relaxační pauzy byl minicup napínavým setkáním. Noční rozbory a analýzy doprovázela veselost až rozpustilost a Bob Marley nakonec vyprovokoval účastníky k bujarým tancům.

.

Hráči se také shodli, že by možná nebylo marné promyslet možnost zařadit Allenberg cup do Noff exttreme golf tour v roce 2008. Zdejší krajina je vhodná pro podobný podnik a již teď se několik zdejších obyvatel jeví jako vhodní adepti do startovní listiny.



Každopádně se akce povedla ocenili ji i bavorští diváci kteří se sešli v hojném počtu a pěkné akce dokázali náležitě ocenit.



Nadále vás budeme informovat o dalších úspěších našich hráčů doma i ve světě. Vaše články či fotoreportáže rádi zveřejníme (info@noff.cz). Reakce, obdivné vzkazy či připomínky můžete zanechat v komentáři pod článkem.
F. D. Rozstensky – zahraniční redakce :-)