středa 21. května 2008

Svatá Kateřina Cup 2008


(kliknutím na obrázky, zvětšíte velikost)


V sobotu 17.5. proběhl na svazích Hory Svaté Kateřiny druhý turnaj série Noff Extreme Golf Tour 2008 – Svatá Kateřina Cup. Soutěže se zůčastnilo 23 hráčů a hráček, mezi nimiž nechybělo i několik nováčků.







Vítězství si tentokrát vybojoval loňský Mistr republiky Filip Šrámek, před překvapením turnaje,druhým Romanem Hodkem. Tento hráč nastoupil v tour vůbec poprvé. Třetí místo bral Jan Bechynský, pro něhož, je to jistá satisfakce, za kvalitní výkony v loňské Tour bez metálové pozice. Nejlepší ženou byla vyhlášena Kamila Balazsová. Ta si poradila si s trojící nebezpečných konkurentek a nechala za sebou i řadu soupeřů opačného pohlaví. Vítěz posledního turnaje Tour -Bouřňák cupu, Štěpán Mareček, obsadil tentokrát až sedmou pozici. Vzhledem k tomu, že po základní části byl rozdíl mezi druhým a devátým hráčem pouhé dva údery, zůstalo po finále více hráču více zklamaných.

Podrobné výsledky budou všem účastníkům poslány mailem.















Místo příštího turnaje Tour, jež se uskuteční 7. června, vejde ve známost do konce května. Hřiště Líska to však nebude, neboť se tam tráva bude sekat až v půlce července. Majitel pozemku se však těší a poskytne nám své louky v září. Přihlášky prosím na mail: info@noff.cz


Drzé poznámky, zpochybňování výsledků, výhružky soupeřům a zastrašování prosím do vzkazníku. Děkuji.



(odkaz na všechny fotky později)