čtvrtek 27. srpna 2009

68. EG Minimatch - Písek (autodrom)
2009/08/23


Velmi atraktivní hřiště na autodromu v Písku hostilo sváteční minimatch. Po nedávné návštěvě mostecké buňky, zavítala tentokrát do malebného jihočeského Písku litvínovská skvadra - dá se říct, to nejlepší co český extrémní golf má.




Družební večírek probíhal v přátelském duchu. Jako již tradičně se severočeská klika projevovala po celý večer hlučně, nechyběly salvy huronského smíchu a i René přidal jednu ze svých pověstných nočních performancí a zdemoloval ložnici hostitele Pouchy.



V rámci komplexní xgolfové přípravy hráči potrénovali hru na krátkou vzdálenost. Během tohoto cvičení si potrénovali i psychickou odolnost. Nejenže dovoleno, ale přímo žádáno, bylo po přihlížejících doprovázet hru svých kolegů nečekanými zvuky, výkřiky a jinými děsy. Každý jistě ze své zkušenosti zná co s ním udělá těsně před odpalem nevinné "kuku".



Na hřišti už však byli všichni tak jak je známe - soustředění a profesionální.



Písečtí se vůbec nedrželi při zdi a například Josef Lipovský junior skončil pátý jen bod za šampiónem extraligy Pavlem Švábem!



Jak je z fotografií vidět terén byl náročný. O to více zábavy si hráči užili. Míčky nezřídka končily v pneumatikách, divoce odskakovaly od asfaltu či pomalu ujížděly od téměř dokončené jamky.



Celkově se tento přípravný kemp na MČR vyvedl a už se těšíme na písecké, co předvedou na skutečné XG akci, jako bude například nejbližší - Líska Cup (5. září).



Fotodokumentace

Výsledky:

Video z večerní technicko - psychologické přípravy:


Organizátor: Josef Lipovský