středa 27. ledna 2010


23. EG MiniMatch - STŘELÁK PRAHA

24/01/2010

Slunná neděle v metropoli neláká k ničemu více, než k MiniMatchy v pravém slova smyslu. Dva nadšenci, sníh a led, absence pejskařů - prostředí slibující úspěch. Odehrálo se celkem osm jamek, z nichž žádná nepřesáhla vzdálenost 40 metrů. Hrálo se na umrzlém sněhu, který má své klady i zápory. Míčky se lehce hledaly, ale to bylo tak vše. Ač metropolitní golf nekladl velké nároky na sílu, rozhodně neměla zůstat ladem precizní technika hráčů.




Prvotní nadšení se promítlo hnedle na první jamce, kde se Kíťa uvedla rozjásanou dvojkou. Ostřílený Láďa Tkáč jí pak chvíli šlapal na paty. Později tak vehementně až jí zcela předběhl. Avšak to ještě nebyl všem jamkám konec.



Závěrečná osmá jamka slibovala drsný souboj. Ledová homole pod mostem prověřila nesporné kvality obou borců. Láďa se do finální bitvy pustil se šarmem sobě vlastním. Avšak ani jeho vynalézavost ho nezachránila od ledového sněhuláka. Kíťa se chopila šance a zaútočila na závěrečné skóre nadějnou čtyřkou. Sekundy napětí a… pražské vítězství jí uniklo o pouhopouhý bod. Láďa Tkáč si připsal pěkných 0,2 bodu a získal svůj první vavřín sezony.



Fotky
Video - jamka na stalagmitu

Kíťa Jenke

Česká Asociace Extrémního Golfu