čtvrtek 6. května 2010

55. MMM8 Most, U Kostela
2010/05/06

Odolnější část M8 společně s hosty (nutno započítat i Bimba, který nás pár dnů po náročném chirurgickém zákroku přišel na pár desítek minut morálně povzbudit) dokázala ostatním šampónům, že golf se dá hrát i ve vytrvalém dešti. Anti-kojzarovská klika (do které se započítáváji všichni kromě Tomáše) opět "oloupala". Na osmi jamkách nám Tomáš dokázal uniknout rozdílem 9 úderů. Má cenu něco dodávat ...? Jestli se snad někdo domnívá, že nedokáže obhájit prvenství v lize, musí mít v záloze hodně temné síly anebo být zcela mimo mísu. Osobně volím variantu "b".
Stejně jako nebylo pochyb o tom, kdo se umístí na první pozici, byla jasná i pozice druhá. Velmi tvrdý souboj se však odehrál o další místa. Ten nakonec vyústil v rozstřel mezi stále se zlepšující Blajou Hamouzovu a pomalu, ale jistě pohasínající hvězdou let minulých - Štěpánem Marečkem. Tentokrát ještě s odřenými zády vyhrál - budoucnost však rozhodně patří jiným borcům.
Znatelně se trápící Tomáš Neumann se musel podělit o pátou příčku s dalším nadějným borcem - Janem Brenkem. Na 7. místě skončil Píťa, který jistě pomýšlel na lepší umístění, ale míček v chemikáliemi naplněné řece Běle rozpustil jeho naděje. Na Rané nebudou řeky ani říčky, tam se jistě bude snažit o návrat na výsluní.
Výsledkovou listinu uzavíral Petr Čulík (kterého stihl spravedlivý trest za pozdní příchod) před Jitkou Jahelkovou, která dle vlastních slov přijela vyzkoušet nový typ úderu - na Rané se prý máme na "co těšit".


Bookmark and Share