pondělí 8. listopadu 2010


1. Extreme Golf MiniMatch - Jičín
6. listopad 2010



Tak zástupci ČAEG Filip Šrámek a Jitka Jenke navštívili nové kolegy v Jičíně a odehráli s nimi premiérový MiniMatch sezony. Od začátku utkání bylo vidět, že již mají něco nahráno a že se s nimi, co se týká kvality, bude muset počítat.



Příjemné prostředí parčíku s meandrujícím potokem, který vytéká z přilehlého jezera, železniční trať přetínající hřiště či umělý, několik metrů vysoký, val... - toť několik atraktivních prvků oblíbeného hřiště jičínských ex-golfistů.



Současná seniorská hvězda Extraligy Luboš Poucha by se měl začít bát - jičínský Petr Berný nebude v budoucnu šlapat na paty jen seniorům. Velmi dobře zahrál z jičínské buňky především Vráťa Jedlička a pouze začátečnická nezkušenost ho připravila o možnost atakovat vítěze tohoto MM, litvínovského Filipa Šrámka. Kdyby Míra Fiala nedorazil až na čtvrtou jamku, také by se nejspíše svým výkonem umístil na přednější pozici.



Nervozita ze vzájemného prvního setkání se ve hře projevovala u všech, nejvíce však asi u Jitky Jenke a zakladatele jičínské sekce Míry Jedličky. Ale výsledky tohoto MM nebyly ten den to hlavní. Jičínští jsou fajn lidé a my se moc těšíme na příští vzájemné setkání, pravděpodobně již sněhové.


Fotky Jičín
Fotky Xgolfista


Filip Šrámek a Jitka Jenke
www.caeg.cz