úterý 3. září 2013

6. EG Cup - Mistroství ČR

Hora Svaté Kateřiny ,,Vagon"
31.8.2013 

Poslední prázdninový víkend se utkalo celkem 28 extrémních golfistů o titul mistra ČR. Turnaj se konal na Hoře Svaté Kateřiny nad restaurací vagon, který se stal i symbolem celého turnaje. Logo vagonu zdobilo i samotné trofeje, které si ti nejlepší hráči vybojovali. Mimo trofejí se mohli těšit i ze spousty zajímavých cen. Výborná nálada provázela celý turnaj i pár zajímavých okamžiků zpestřovaly hráčům průběh MČR. Zajímavým okamžikem prošel Radek Lukavský, když nad svým výkonem zlámal hůl nebo, když Jarin po zahrání tří dvojek za sebou začal tančit podivný opičí tanec. To se opravdu náš flajt od srdce zasmál. Však finále bylo již soustředěné a aby taky ne, šlo o titul MČR. 


Za seniory pozvedl trofej s titulem mistr ČR Luboš Poucha. V juniorech se vítěztvím pyšnila Míša Poštová a kluby ovládli hráči z EGC WC Litvínov. Mistryní ČR se stala Bláža Hamouzová, vícemistryní Míša Poštová a třetí místo obsadila Míla Petrová. Mistrem ČR je Roman Hodek, jinak zvaný Android, titul vícemistra obsadil Pavel Šváb a krásné třetí místo vybojoval Milan Cvejn.


Vzápětí potom co ČR získala nové mistry v extrémním golfu, začala odpolední zábava a další klání v podobě minimatche, ale pro změnu vyřazovacím způsobem. Tento relaxační MM, který se protáhl až do setmění, vyhrál Honza Václavek z klubu KEG Dobruška. Zábava pokračovala v poklidu až do nočních hodin, kde hráči probírali průběh turnajů. Nejčastěji používané slovo bylo ,,kdyby", které kdyby podle Hasy neexistovalo, tak by si golfisti nepokecali. Závěrem bych rád jménem klubu Iron 7, který pro vás společně s ČAEG turnaj připravil poděkoval hráčům za účast a zároveň za krásně strávený víkend.