středa 15. dubna 2015

2. Cross golf Match

Most - Aquadrom
11. duben 2015
Druhý turnaj kategorie B se odehrál ve venkovním areálu Aquadrom Most. Počasí se vydařilo. Terén a zázemí bylo jako každý rok na skvělé úrovni. Účast 28 exgolfistů, po nahlášené neúčasti Jičína, Písku a Orlických hor, nakonec předčilo naše očekávání.Turnaj přilákal několik hráčů, kteří měli zkušenost pouze s urban golfem a rozhodli se, vyzkoušet si také cross golf.
Po základní části prvních šest hráčů dělily jen dva údery. Finále proto slibovalo velké drama.
Náročnost a záludnost finálových jamek prověřila všechny finalisty. Rozhodnutí přinesla až druhá jamka, na které chyboval V. Jedlička. Pohár pro vítěze proto, po dvouleté odmlce, zdvihl Roman Hodek. O třetím místě rozhodoval rozstřel, ve kterém zvítězil Filip Šrámek nad Ondřejem Novotným. Vítězství v kategorii seniorů si vybojoval Jiří Walter a mezi juniory zvítězila Míša Poštová, která se již podruhé probojovala do finálové šestnáctky. Její výkon jí přinesl vítězství i v kategorii žen. Na druhém místě v této kategorii se umístila Míla Petrová a třetí místo získala Bláža Hamouzová.
 Vítěz Roman Hodek na finálové jamce
Poděkování patří i personálu Aquadromu, který pro všechny účastníky připravil výborné pohoštění. Děkujeme všem za účast a těšíme se na příští rok!

Roman Hodek