úterý 11. dubna 2017

Co se stane, když Téčka předběhnou Péčka, aneb dva na rozstřelu a třetí se směje...

RADSLAVICE 9.4.2017 TR-EGO

Na neděli hlásí luxusní počasí a tak jak u sklenky vína opalujíc se na terase a předstírajíc hlídání dětí bylo předem umluveno, vyrážíme do Radslavic, půjčujem si Vrbkovic nejen hřiště, ale i hlídající babičku a jdeme na TO!

1. e-golfík sezóny

Hřiště je různorodé díky pravidlu - kdo vyhraje jamku, umisťuje tu další - a počasí i děti nám přejí pohodu při hře. Keře a vysoká tráva na jaře nehrozí a tak se vše zdá býti ideální. Jenže paradoxně na první pohled jednoduchost není taková, jak vypadá...ač je přes 20 stupňů a slunce hřeje, sem tam se ještě nějaký ten neroztátý sněhulák v zápise objeví...nu což, potrénujem a bacha na podzim na nás :o)

Krásné kolečko od chalupy k rybníku a zpět a poslední jamka - dálková chuťovka o všem rozhoduje. Nám holkám je to tak na pohodu jedno, ale kluci při dohrávce už ví, že budou rozstřelovat a mnou si ruce nad tím, jak se jim to povedlo...ale výsledky se teprve sčítají a vše je jinak, než to vypadá!

No jasný, musím se přece pochlubit, prostě jsem je přehrála a rozstřel se samozřejmě konal, ale až o 2-3 místečko :o) hihi

Zdravíme všechny E-golfisty, Verča T.