sobota 31. března 2018

001. CROSS GOLF MATCH

Josefovský turnaj na Nebeské Rybné
O Pohár společnosti V2V Trade s.r.o.
17.03.2018


Památného toho dne, v sobotu 17. března 2018 se uskutečnil již tradiční Josefovský turnaj na Nebeské Rybné, opět pod hlavičkou „O Pohár společnosti V2V Trade s.r.o. Praha“. Předpověď počasí byla jen mírně skeptická: Teploty -8°C a nárazový vítr až do rychlosti 120 km/hod. Mohu osobně potvrdit, stejně jako ostatní účastníci tohoto Matche, že teplota se motala jen kolem -6°C a ten větérek nepřekročil 90 km/hod. Trošku nám sice bral i míčky, i jamky, ale jsme snad extrémisti, ne? (Proto se nedochovalo příliš fotografií z turnaje, hráči měli obavy o aparáty.)
Takže po společné fotografii před Restaurací u Horáčků se šlo na věc: deset jamek za výše uvedených klimatických podmínek...
A po výtečném obědě, třech finálových jamkách a třech jamkách PLEJ se šlo na vyhlášení již tradičně do kostela.
Nearest to-pin nebyla vyhlášena, při výše uvedeném větru bylo 25 m pásma málo .... Prasečí ligu Eberharta Jaroše ovládl Lukáš Novák.
Senioři 1. Mohr Jiří, 2. Václavek Jan sr., 3. Walter Jiří, junioři 1. Horský Václav, 2. Horský Tomasz a 3. Ersepka Daniel.
Ženy 1. Zemanová Lenka, 2. Cvejnová Hanka, 3. Petrová Míla a konečně muži 1. Horský Roman, 2. Jedlička Miroslav a 3. Václavek Jan.
V klubech pak zvítězil KEG Dobruška. Děkujeme generálnímu sponzorovi turnaje společnosti V2V Trade s.r.o. Praha. Doufáme, že se za podobného počasí již nikdy žádný turnaj konat nebude a všem odvážným hráčům děkujeme za účast.