sobota 10. března 2018

005. OPEN UG KEG Dobruška

Dobruška - Město Dobruška
1. kvalifikační turnaj na WUGC 2018 PARIS
03.03.2018


Vážení, dne 3. března 2018  proběhl v Dobrodrušce 1. kvalifikační turnaj na 1. Mistrovství světa  v Urban golfu v Paříži. Pořadatelé si plně uvědomovali o jak velkou akci jde (ke které dostali důvěru ČAEG) a tak si dali po pěti pivech a sepsali flajty  ((céčko !!! mohli jsme !)):
Marshalové byli sehnáni a pak již nebylo jak uhnout, neboť se všech dvacet šest účastníků sjelo (nezapsaní se přihlásili dodatečně)! Trať byla postavena, bannery rozvěšeny, následovalo společné foto,
a šlo se na věc. Mohlo by vyznít, že si z celé akce pořadatel (KEG Dobruška) dělal legraci, ale NEVĚŘTE TOMU !!! Tento to bral smrtelně vážně, jen pouze přebral vše nejlepší od mateřské společnosti (ČAEG) a dále pak z podobných turnajů - 2014-Cologne, 2015-London, 2016-Amsterdam, 2017-Praha. No posuďte sami, ty jamky, jak říká Míša: "vtipe vyskoč" !!!
 
Pozor!!!
Lenka jako jediná dala do sudu. 
26 hráčů x 3 pokusy = celkem tedy 78 ran a ona jediná dala !!!
 

propozice : zde

Jiříku Kryšpíne, konečně jsi se dočkal, jsi v televizi, já Tě tam vidím!
PS: Jako novinář buď rád, že jsi v televizi a nejsi zastřelenej ......
 
Zcela vpravo Vláďa Baše - nová krev z Pardubicka

A další !!! Hrálo se celkem na třináct jamek, deset na rány a tři dovednostní. Zbytek fotografií (které se budou snad ještě doplňovat) je na linku:

A po vyhlášení (zase to vyhráli pražáci, ještě, že jsme tam měli Honzíka),
jsme se již plně věnovali kuželkářství, taky složitá věc, to by nikdo nevěřil, ale nohy mě bolí ještě teď ...
Takže doufám, že se turnaj líbil, blahopřejeme prvnímu - Honza Stehlík   /   druhý Honza  Václavek   /   třetí Ondra Novotný !!! Nezapomeňte, hraje se o jedenáct postupových míst na Mistrovství (první) světa v Urban Golfu !!! Doteď se hrály POUZE Mistrovství Evropy !!!