sobota 9. června 2018

079, 080, 086

Meziboří v Krušných horách
(2018-05-20, 2018-06-09)
V závěru desetiletého cestování z placu na plac seveřané konečně prozřeli: není lepší tréninkové plochy, než je sjezdovka v Meziboří. V sézoně bujného pažitu vždy luxusně posekána avšak její strmost a záludné překážky zaručují, že ani jedna z lokalit velkých turnajů se jí, co se náročnosti týká, nevyrovná. Důkazem budiž fenomenální úspěch tří hráčů zde trénujících na turnaji B v Heřmani (2., 3. a 4. místo). Nutno podotknout, že místo první tady příslušelo přirozeně vítězi Balionády, V. Balášovi, na Meziboří dne 20. 5. 2018. Z respektu ke členovi STK ČAEG, M. Jedličkovi, se však tohoto úspěchu vzdal a turnaje se raději nezúčastnl.
86. xG MM na Meziboří daroval po prvních třech jamkách kromě extrémního terénu také extrémní počasí. Přívalový déšť, kroupy, nečekané ochlazení...
 Čekání na sucho... přišly kroupy
Sedm dnů po turnajích v Heřmani potvrdila Blaja Hamouzová, že je definitivně zpět ve velké hře. Při remíze tří hráčů před poslední jamkou se "vjamčila" (autor citace: René Dubský) odpalem číslo 2 z 50 m přímo do středu jamky. Dala tak celému světu na vědomí, že stejný úder ve finále turnaje B v Heřmani nebyl jen pouhopouhou náhodnou.