čtvrtek 4. dubna 2019

1. CG Match 2019 - Suhrovice

 Zázemí jsme získali v útulné hospůdce U Kavalírů a kromě piva jsme si pochutnali i na výborném guláši, který běžně na jídelním lístku není. Prostě pan Kavalír dělá čest svému jménu.

Hřiště nazvané "SAMÁ VODA" jsme před rokem a půl nenazvali jen náhodou.. a nyní to účastníci 1. CG Matche jen potvrdili. Z 12 jamek se jen 3 jamky nedaly nazvat vodními a aby se přece jen trochu usnadnila hra, tak v každé mapce byly na plánku přesné vzdálenosti jamek, které jsme naměřili dálkoměrem ráno při stavění hřiště.

        Vodní výzvu přijalo statečných 34 hráčů a překvapivě se nenašel nikdo, kdo by si stěžoval, že na béčko je to příliš těžké... :-), natož aby skončil předčasně, samozřejmě by to šlo ještě ztížit. Hru zpříjemnilo sluníčko, a tak ztráty míčků přece jen nebyly tak bolestné, to nejde mračit se u vody za krásného počasí... a já o tom musím něco vědět... hned sněhulák na 1. jamce :-)
         Hru na ostrov si všichni užili, a to bylo radosti z dvojek. Z ostrova už to bylo horší, ale prostě zážitky nezapomenutelný "a votom to je"!
         Finále už to taková legrace nebyla, když byla třetina jamek za 6 a více. Přitom není problém postavit jamku, kde budou mít všichni 8, ale jde o to, aby vše bylo hratelné a přitom i Béčkové finále těžké... To se snad povedlo a vítěz Roman Horský potvrdil své kvality a vedení udržel...