úterý 29. října 2019

1. AA turnaj

MISTROVSTVÍ ČR V CROSS GOLFU SOUVLASTNÍ V ORLICKÝCH HORÁCH

19.10.2019 


Za nádherného podzimního počasí se do turnaje O Mistra České republiky postavilo neuvěřitelných 41 hráčů. Bojovalo se na základních 12ti jamkách a byl to v tak velké konkurenci těsný souboj o postupová místa do finále. Následovalo 5 finálových jamek, na kterých se prokázalo, kdo má pevné nervy a "umí" . 


Mistrem České republiky se stal Šrámek Filip ( Akce WC ), druhý Konečný Martin ( KEG Dobruška ), třetí Horský Roman ( KEG Dobruška ) 

Mistryní České republiky se premiérově stala Cvejnová Hanka ( KEG ), druhá Zemanová Lenka ( KEG ), třetí Tajbrová Veronika ( TREGO ) 

Mistrem České republiky v kategorii juniorů se stal Horský Tomasz ( KEG ), druhý Horský Václav ( KEG ), třetí Ersepka Daniel ( Exgolf Jičín ) 

Mistrem České republiky v kategorii seniorů se stal Poucha Lubomír ( IRON 7 ), druhý Čeřen Petr ( Exgolf Jičín ), třetí  Jedlička Vráťa ( Exgolf Jičín ) 

Turnaj zdárně proběhl. Děkujeme všem účastníkům, kteří přijeli v tak hojném počtu. Děkujeme vedení ČAEG za nádherné poháry a všem sponzorům, kteří přispěli věcné dary do cen. Poděkování také Janu Václavkovi, řediteli turnaje,  za příkladnou organizaci celého turnaje. Těšíme se na další setkání při super CROSS GOLFU. Organizátor Mistrovství ČR KEG DOBRUŠKA