neděle 12. září 2021

3. CG Forestech Cup a 2. CG Forestech Match

 Ve dnech 4. a 5. září se v Heřmani uskutečnil dlouho očekávaný 3. Forestech Cup a 2. Forestech Match.  spadající do seriálu extraligových turnajů. Všichni účastníci se sešli na terase restaurace "Na Vršku" neboli  v "kulturním domě Heřmaň"  kde proběhlo jak zahájení turnaje , tak nové, počínající tradice s názvem " Vidlák Roku". Paradoxně tuto cenu každý rok obdrží nejlepší hráč dvoj turnajového víkendu pořádaného klubem EG Písek. Patrně je na čase toto označení nuzných vesničanů brát s velkou nadsázkou a z mínusu udělat plus! Ostatně mnozí z našich končin to takto vnímají odedávna.

 Jako každý rok, pro tuto akci poskytl dokonalé zázemí ve svém zařízení ochotný hostinský Štěpán Štván. Točilo se zde dobré pivo, večer prasátko na rožni a panovala zde skvělá nálada.

Trasa obou hřišť opět vycházela z předešlých ročníků ale doznala jistých změn, takže o náročnost zde nebyla nouze. Tu umocňovala předcházející dlouhodobá nepřízeň počasí, dále - nepřístupná nebo nehratelná místa a to i v hracím poli byla využita jako řádně značená autová území, promyšlené rozestavění jamek a v neposlední řadě, čerstvé pozůstatky po zde nocujícím dobytku, který mnohá měkká místa v terénu dokonale rozšlapal! Nemůžeme se proto divit, že právě tyto věci nadělaly pořadatelům mnohé vrásky a že se museli uchýlit k mnoha kompromisům! Přiznáváme, že rozmístění jamek některé hráče přivádělo téměř k nervovému kolapsu avšak nutno dodat, že takové stavy zcela jistě mnozí zažívají i na jiných hřištích po republice!

A - Muži:1. Langr Radomír, 2. Jedlička Miroslav, 3. Václavek Jan

   - Ženy:1. Solíková Danka, 2. Cvejnová Hana, 3. Hamouzová Blažena

   - Senioři:1. Jedlička Miroslav, 2. Jedlička Vratislav, 3. Poucha Luboš

    - Prasečí liga E.J.: Vancl Daniel

B - Muži:1.Václavek Jan, 2. Biskup Milan, 3. Jedlička Vratislav

    - Ženy:1. Solíková Danka, 2. Hamouzová Blažena, 3. Cvejnová Hana

    - Senioři:1. Jedlička Vratislav, 2. Jedlička Miroslav, 3. Poucha Luboš

    - Prasečí liga E.J.: Kašpar Pavel

Historicky 1. VIDLÁK ROKU: Václavek Jan

Vítězům gratulujeme!