středa 20. ledna 2010

21. EGMM Litvínov, městské parky
2010/01/16
Výsledková listina - zápis


Početně silná skupina e-golfistů se tentokrát sešla u slavného Krušňáku a vydala se s holemi do přilehlých litvínovských parků. Postupně se hrálo U Pilařského rybníka, v Zámeckém a 2 závěrečné jamky byly odehrány ve Voigtově parku za kostelem sv. archanděla Michaela v prostorách, kde v minulosti býval hřbitov a hřbitovní rybník. Předposlední jamka se hrála pod patronací sousoší Nejsvětejší Trojice, které byla do parku dovozeno ze zbouraných Libkovic. Poslední jamka se dohrávala u pískovcové sochy Herkula, neboli též Samsona od Matyáše Bernarda Brauna. I tato socha před tím než zakotvila u 10. jamky prošla komplikovanou cestu. Dosti bylo historického exkurzu.
Soboj nebyl tentokrát tak jednoznačný. Vedoucí muž žebříčku Filip Šrámek sice (pokolikáté již...) neopustil stupně vítězů, ale hlavnímu tandemu se skřípěním zubů tentokrát mohl jenom zuřivě dýchat na záda. Čelo totiž od počátku kontrolovali poklidně hrajíci borci Radek a Hasa. Posledně jmenovaný tak hrdě nesl zástavu zapomenuté vísky v nedalekém okolí Mostu. Litínovští borci, pravda, obsadili 2., 3., i 4. místo, ale to jediné jim uniklo :-) Na pátém místě se umístil mostecký Píťa, na kterém bylo znát, že má hodně natrénované první odpaly. Ještě dobře, že některé míče zabrzdily větve okolních stromů. Až se dostane do volné krajiny bude mít velkou šanci získávat lepší umístění. V sobotu mohl být rád, že nemusel spěchat k nejbližšímu bankomatu. Některá okna byla v tzv. "první zóně". Na dalších místech svedli souboj Bláža a Petr. Tentokrát vítězně pro Blážu. Celý flajt ještě bojoval se sněhem a zimou. Kíťa s Adamem neúspěšně. To vysvětluje proč mají od 4. jamky samé sněhuláky. Zima byla silnější.
Počasí je letos v pravdě zimní, ale jak vidno z obrázku éčka hrají jak o život. Weekend se pomalu blíží. Z různých zdrojů bylo zjištěno, že se (zatím nezávazně) plánuje souboj mixů, že loňský 3. muž serie NEG má volno, a... to vše nasypeme do kotlíku a něco uvaříme ve čtvrtek večer po 20:00 hodině na Skype konferenci. Kdo bude mít zájem se konference zúčastnit, vkládejte svá Skype ID do knihy, nebo je posílejte na: info(o)caeg.cz - až budou Vaše kontaktní údaje "nasdílené" budete přizváni do skoro-pravidelné čtvrteční konference.