úterý 1. června 2010

Klínovec Cup
2. turnaj NEG Tour 2010
29. května

Divoká krajina, divoké hřiště, divoký průběh. A také skvělé počasí, skvělá nálada účastníků, skvělé výsledky. Na skutečně náročném hřišti si to rozdalo 28 hráčů a hráček o turnajové trofeje i body do Extraligy. Čtyři sedmičlenné skupiny odehrály základní část (10 jamek) z vrcholu Klínovce po jáchymovské sjezdovce do údolí. Zpět hráče vyvezla lanovka do hlavního stanu (restaurace Lanovka). Na šestnáct nejlepších čekaly po pauze tři finálové jamky.



Zázemí restaurace Lanovka. Na druhém snímku losování turnaje.


Odpal první jamky. Do širé krajiny. Na druhém snímku ostřejší část trati.


Vítězkou dámské soutěže se stala Blaja Hamouzová. Třetí v celkovém pořadí skončil senzačně Radek Pošta. Ještě před pár týdny na Rané se nedostal ani do finále a teď toto. Respekt.


Vítězem a to až v druhém rozstřelu se stal Pavel Šváb. Druhé místo tentokrát obsadil šampion řady předešlých turnajů Tomáš Kojzar.


Opět se turnaje zúčastnila část píseckého 2m3 Clubu a opět s parádními výsledky. Hana Lipovská se umístila na druhém místě v soutěži žen a tři pánové si zahráli finále.

Fotky ČAEG
Fotky Písek
Fotky Brenk

Příští turnaj se odehraje na sjezdovkách ski areálu Klíny v sobotu 26. června. Klíny Cup - 3. turnaj NEG Tour 2010. Všichni jsou srdečně zváni. Info brzy na stránkách ČEAG.


Video - Radek Pošta při rozstřelu poráží Romana Hodka.
Aktuální pořadí Extraligy

Filip Šrámek
www.caeg.cz
extremegolfblog