pondělí 7. června 2010


64. Extreme Golf MiniMatch - Klíny
5/6/2010


Sedm statečných se v sobotu sešlo s třemi instruktory ČAEG k uskutečnění zážitku Extrémní golf. Tento zážitek spolu s několika dalšími byl součástí soutěže pořádané firmou Dream Produkcion na stránkách deníku Dnes.
Skupina hráčů si vybrala hřiště ve ski areálu Klíny a udělala dobře. Tradičně posečené sjezdovky, restaurace na místě a hluboký výhled do údolí. K tomu počasí jak ve Splitu.



Po průvodním proslovu o extrémním golfu, přistoupili účastníci k praktické části akce a to nejprve ke krátkým úderům.



Instruktor Jaroslav Barok vysvětluje práci zápěstí při úderu. Na krátké dohry byl samozřejmě také doporučen stále oblíbenější styl úderu - Makarov.



Po zkušební jamce, kde si hráči konečně zastříleli, se pustili do malého turnaje. Ten byl zaregistrován jako 64. EG MM a tak se hráči mohou najít v žebříčcích na stránkách ČAEG.



Hrálo se 8 jamek a ty nejlépe zvládli organizátoři Filip Šrámek a Luboš Poucha. První z nováčků skončila Markéta Kovářová s parádními 43 údery. Druhý byl Jiří Tříska charakteristický mohutným švihem. Třetí místo patřilo Františku Kovářovi který zahrál o úder víc.



Velmi pěkně se předvedl jeden z nejmladších hráčů extrémního golfu v Česku Martin Kovář (5 let).



Účastníci byli, doufáme, s průběhem akce spokojeni a dobře se bavili. Rádi je uvítáme na kterémkoli z chystaných turnajů.

Fotky
Video ze hry
Aktuální žebříček Extraligy

Filip Šrámek
www.caeg.cz