pondělí 15. října 2012

06 EG Match

Tábor u Lomnice nad Popelkou

Poslední turnaj kategorie B uspořádal EGC Jičín na loukách pod známou rozhlednou na Táboře.

Mlha se naštěstí brzy rozplynula a objevilo se sluníčko. Dvacet extrémních golfistů a golfistek si tak mohlo užívat kromě krásné hry i nádherných výhledů na Podkrkonoší, bohužel samotná Sněžka zůstala celý den v mracích.
  Největší favorit, úřadující mistr republiky Roman Hodek z Mostu, našel po základní části přemožitele. Tím se stal překvapivě domácí Míra Jedlička z Jičína, který získal jednu ránu náskoku. Na třetím místě se ztrátou dalšího úderu se podle předpokladů objevil další horký favorit, Filip Šrámek. Finálové jamky už nic nezměnily, a tak překvapivé pořadí po základní části zůstalo.
Bláža Hamouzová srdnatě a vyrovnaně bojovala ve finále mezi muži a jediná rána ji oddělila od první desítky. V juniorech v pohodě zvítězila Míša Poštová a v seniorech Petr Berný, kterému chyběla konkurence.Cenné vítězství v soutěži klubů získal domácí Jičín.
    Něco málo jsem se doslechl o jídle a pití.....během kratinké přestávky před finále. Ale osobně jsem nestihl ani sníst svačinu, jaký to byl fofr, nebo že bych byl tak pomalý (?) nebo zmatený z překvapivého vývoje? :-)
   Nové hráče jsme turnajem snad neodradili a těch pár míčků, co se ztratilo v lese, určitě ten nádherný pocit volnosti letu vynahradilo.....
Díky všem fotografům za skvělé fotky!!!!