neděle 1. května 2016

2. CG CUP "Pohár Města Dobrušky"

Deštné v Orlických horách - Jedlová
"Pohár Města Dobrušky"
23.04.2016
V sobotu 23.04.2016 se na sjezdovce START v Jedlové sešlo celkem třicet jedna extrémních golfistů aby zde rozpoutali víkend v cross golfu pořádaný KEG Dobruška. Počasí přálo a tak po rozlosování a společném fotu se šlo hned do hry.
Na dvanácti jamkách si hráči mohli vyzkoušet jamky krátké, dlouhé, z kopce, do kopce, lesem i již tradičně přez vodu. A nejlépe to sedlo Milanu Raulímovi, Lence Zemanové a Kamilu Zemanovi, kteří šli po obědě do finále se shodným počtem čtyřiceti ran.
A finále již s ničím nezamíchalo, takže výše uvedené pořadí zůstalo a zřejmě historicky prvně se na turnaji "A" ve společném žebříčku umístila na bedně žena a to dokonce na druhém místě! Blahopřejeme Lence Zemanové k MEGA úspěchu!
Putovní pohár Města Dobrušky si tedy odvezl do Jičína Milan Raulím, ženy s výše uvedeným historickým zápisem do tabulek ovládla Lenka Zemanová, všem juniorům to předvedl Vašík Horský, nejlepším seniorem se stal Jirka Walter a klubům to konečně natřel KEG Dobruška.
Cenu za vloženou soutěž nearest to pin si pak s výsledkem 1,46 m odnesl Kamil Zeman a trofej Prasečí ligy Eberharda Jaroše si do neděle užíval Vašík Horský.
A po vyhlášení výsledků následovala volná zábava, samozřejmě již taky tradiční OPEN - "Kbelíčkovka", kterou ovládl Pepa Lipovský a další i zde nezapsané openy, třeba kdo se trefí do okýnka bufetu, že ....
Doufáme, že si tento náročný turnaj všichni řádně užili a děkujeme za pomoc generálním partnerům turnaje - Městu Dobrušce, Rodinnému pivovaru se sladovnou Rampušák v Dobrušce a dalším sponzorům :