neděle 1. května 2016

4. CG MATCH "Pohár společnosti MADOS MT s.r.o."

Deštné v Orlických horách - Jedlová
"Pohár společnosti MADOS MT s.r.o."
24.04.2016
V neděli 24.04.2016 pokračoval na sjezdovce START víkend cross golfu Pohárem společnosti MADOS MT s.r.o. a ubytování ex-golfisté se po probuzení nestačili divit - předpověď počasí vyšla .....
Takže po snídani se všech třicet hráčů vyfotilo a za teplot kolem nuly se vydalo na deset jamek rozmístěných v menším okruhu než v neděli.
A na trati hráči potkali nejdříve mírný deštíček, pak jemné sněžení které přešlo do hustějšího s nepříjemným studeným větrem aby se nakonec vyčasilo a konec základního kola se již dohrával za sluníčkova.
Po obědě se hráči vydali na tři finálové jamky, které dost zamíchaly původním pořadím. V mužích nezklamal Roman Horský, ženy potvrdila rozehraná Lenka Zemanová, v juniorech vystřídal bráchu Tomasz Horský, nejlepším seniorem se opět stal Jirka Walter a v klubech si upevnil pozici KEG Dobruška. Ale i ostatní výkony stojí rozhodně za shlédnutí :
Ve vložené soutěži nearest to pin s výkonem 2.57 m zvítězil Roman Hodek a pohár Prasečí ligy Eberharda Jaroše si do Jičína odvezla Míla Petrová.
Doufáme, že si tento náročný turnaj všichni řádně užili a děkujeme za pomoc generálním partnerům turnaje - společnosti MADOS MT s.r.o., Rodinnému pivovaru se sladovnou Rampušák v Dobrušce a dalším sponzorům :